Snapcode | Front End-utvecklare
4266
single,single-post,postid-4266,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

BLOG

Front End-utvecklare

03 May 2017

Översikt

Vi expanderar och söker nu en frontend­utvecklare för en heltidstjänst. Vi har ett flertal projekt på gång som kräver användarvänliga och attraktiva användargränssnitt, därför behöver vi dig, en person med erfarenhet av Angular/Angular2, Ionic och grafisk design. Som utvecklare har du en god förmåga att utveckla moderna gränssnitt och ta fram smarta funktioner utifrån ett användarperspektiv och har en stark känsla för stil och form. I arbetet

ingår kontakt med användare av de tjänster som vi utvecklar varvid du behöver vara bekväm i sociala sammanhang och tala flytande svenska och engelska.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Att designa det grafiska användargränssnittet (GUI) för appar och webbsidor
 • Att implementera GUI:t i den teknologi vi använder och skapa relevanta bilder, ikoner och andra grafiska detaljer
 • Att utveckla webb­appar samt webbsidor med Angular/Angular2/Ionic
 • Att ansvara för dataprotokollet till/från apparna/webbsidorna så att dessa kan kommunicera med våra backend­servrar
 • Att ha visst ansvar för backend­implementationen (webservices)
 • Att ta en ledande och pro­aktiv roll för utvecklingen av våra appar och webbsidor

 

 

Krävda kunskaper

 • Mycket goda kunskaper av utveckling i Angular/Angular2 och Ionic (3+ års erfarenhet)
 • Mycket goda kunskaper i CSS3, Javascript (ECMAScript 2016), HTML5 och Typescript
 • Goda kunskaper i grafisk design; kunna ta fram, designa och producera vackra, moderna, responsiva GUI:n
 • Erfarenhet av arbete mot SQL­databaser

 

 

Meriterade kunskaper

 • C#/Java
 • Kunskaper i Linux. Konfiguration av Apache, Cordovaetc
 • PHP
 • Design av tryckt material (Illustrator, InDesign, Photoshop etc)

 

 

Om oss

Snapcode är ett ungt och energiskt företag med en snittålder hos våra anställda på 35 år. Vi strävar efter en avslappnad och rolig arbetsplats med mycket frihet under ansvar. Vi har sedan ett par månader tillbaka ett häftigt, nyrenoverat kontor i centrala Lund med endast några minuters gångavstånd till centralstationen. Trots att vi som företag snart fyller 10 år så ser vi oss själva som ett startup­bolag med stora drömmar och med en energisk vilja att åstadkomma stora förändringar. På fredagseftermiddagar kör vi ofta ”Friday Gaming” eller “after work”, beroende på vad vi känner för.

 

Vår huvudinriktning är utveckling av system för den särskilda kollektivtrafiken, det är ett område med mycket stor utvecklingspotential och som vi strävar efter att vara med om att förändra i grunden.

 

Lön och förmåner

Vi strävar efter att ge konkurrenskraftiga löner, för rätt personer. Vi ger gärna lite extra bonus till de som lägger i en extra växel och drar ett tyngre lass och försöker premiera de som ger det lilla extra.

 

Ansökan

Vill du ansöka för positionen ovan, skicka ett e­mail till rekrytering@snapcode.se. Bifoga ditt CV. Det viktigaste för oss är vad du gjort: har du drivit projekt av den typen som vi efterfrågar ovan? Fokusera i så fall på detta och beskriv din roll i projekten och vilken erfarenhet du fått av det.